BALIKESİR ECZACI ODASI FLASH HABERLER 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

Mustafa Kemal Atatürk

Ulusal Egemenliğimizin 97. yılında tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar, geleceğimizin güvencesi tüm çocuklarımıza sağlıklı ve mutlu bir gelecek dileriz.

Balıkesir Eczacı Odası

23.04.2017 - Okunma Sayısı : 634