BALIKESİR ECZACI ODASI ODA HABERLERİ ÖNDER DAĞITIM HAZİRAN AYI FATURA TOPLAMA PROGRAMI

Önder Dağıtım Haziran Ayı Fatura Toplama Programı

ÖNDER DAĞITIM HAZİRAN 2018 SGK YA KESİLEN FATURA TESLİMİ

11 HAZİRAN PAZARTESİ

BİGADİÇ-SINDIRGI-KEPSUT-DURSUNBEY

12 HAZİRAN SALI

SUSURLUK-BANDIRMA-ERDEK-GÖNEN-MANYAS-ADALAR

13 HAZİRAN ÇARŞAMBA

İVRİNDİ-HAVRAN-EDREMİT-KADIKÖY-ZEYTİNLİ-AKÇAY-GÜRE-ALTINOLUK-BURHANİYE-ÖREN

KARAAĞAÇ-GÖMEÇ-AYVALIK-SARIMSAKLI-ALTINOVA-ALİBEY ADASI

DUYURULAR

* Sosyal Güvenlik Kurumunun istemiş olduğu fatura teslim üst yazısı ve a,b,c,yurtdışı fatura 1.nüshalarını ve 1 er adet döküm özeti listelerini(tek sayfalık) zımbalamadan bir şeffaf poşet içerisinde gelen arkadaşlarımıza teslim edecek şekilde hazırlayınız.

* Farklı yurtdışı faturaları kesen eczanelerimiz bir faturalı grubu yeşil poşete diğer faturalı grupları ayrı ayrı zarflara koyarak verecektir.Zarfların üzerine 2 adet döküm özeti(tek sayfalık olan) zımbalayıp teslim ediniz.Hepsini tek bir poşete koyarak lütfen vermeyiniz.Personelimize ayrı bir şekilde teslim ediniz.

* Balıkesir  merkezdeki eczanelerin teslimatları devam edecektir. Telefonla arayıp bize bildirme saati en son          18 HAZİRAN Saat 12:00 dir. En son tüm eczanelerden alım saatimiz 12:30 olarak belirlenmiştir.

* Medikal reçeteler her fatura ayrı zarfta olmalı ve üzerine 2 adet döküm özeti ve üst yazı zımbalanarak teslim edilecektir.Eczacı odası sayfasında Sgk nın medikal fatura hazırlanışı ile ilgili yazısı bulunmaktadır.

* Geçici Koruma Kanunu Kapsamında ki reçeteler ayrı bir şekilde kırmızı kutuda teslim edilecektir, kutuları firmamızdan temin edebilirsiniz.

* C grubu ve Kan ürünü reçeteleri ayrı ayrı kırmızı poşetler ile teslim edilecektir.

* Paketleme işlemini yaptıktan sonra lütfen son kez reçeteler ve poşetlerin doğru paketlendiğini ve doğru numaralandırıldığını kontrol ediniz.

ÖNDER DAĞITIM HİZMETLERİ

Karesi Mah. Kızpınar Cad. No:24/A               Karesi/BALIKESİR

İş Tel:0266-239 71 79

Cep Tel:0536 259 15 18 (Raşit ATAŞ)