27 Kasım Büyük Eczacı Mitingi Programı Hakkında

27 Kasım Büyük Eczacı Mitingi programımızı sizlerle paylaşıyorum.
Uludağ Turizm’e ait şehirlerarası otobüslerle ulaşım sağlayacağız. Otobüslerimiz Edremit, Bandırma ve Balıkesir Merkez olmak üzere 3 farklı noktadan Ankara’ya hareket edecek. Saat ve konum detaylarını aşağıda ayrıca belirteceğim.
Tüm otobüsler İzmir-İstanbul Otoyolu Karacabey mevki Oksijen tesislerinde buluşacak. Bu vesileyle bu noktada kısa bir ihtiyaç molası verilmiş olacak ve yolculuk için tarafımızdan hazırlanan atıştırmalıklar ikram edilecek.
Devamında Bozüyük’de ikinci ihtiyaç molamızı verip yolculuğumuza devam edeceğiz.
Ankara’daki toplanma alanına yaklaşık 1 saat kala Sivrihisar’da kahvaltı ve ihtiyaç molası vereceğiz.
Saat 09.00’da toplanma alanına ulaşmış olmayı planlıyoruz. Burada önlük, şapka, düdük, kumanya, su, pankart gibi miting malzemelerimizi temin edip otobüslerimizle miting alanımız olan Anıtpark Meydanı’na gideceğiz.
Mitingimize kendi imkanıyla katılım sağlayacak tüm meslektaşlarımızın, yanlarında eczacı olduklarını gösteren, Eczacı Kart, Eczacı Kimlik Kartı, kartvizit gibi bir belgeyi bulundurmaları önemlidir.
Mitingimizin 16.00 sularında sonlanması planlanıyor. Bu noktada vakit kaybetmeden otobüslerimize ulaşıp dönüş yoluna çıkacağız. Sivrihisar’da akşam yemeği molası vereceğiz.
Daha sonraki mola veya molalar ihtiyaç durumuna göre belirlenecektir.
Ankara’da beklenen hava sıcaklığı 10 derecedir ve yağmur ihtimali görünmemektedir. Yine de her ihtimale karşı yağmurluk TEB tarafından verilecektir.

Otobüs kalkış saatleri ve konumları şu şekildedir:
27.11.2022
Saat:01.00
Yer: Balıkesir Eczacı Odası Merkez Hizmet Binası

26.11.2022
Yer: Edremit Cumhuriyet Meydanı

27.11.2022
Yer: Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi

Belirtilen saatler otobüslerin kalkış saatleridir. Bu saatlerden en az 15 dakika önce belirtilen konumda olmanız hem zamanında gelen meslektaşlarımızı üzmemek hem de programın aksamaması için son derece önemlidir.
Mesleğimiz adına tarihi bir gün niteliği taşıyan 27 Kasım’ı güzel geçirmemiz Odamız ve Birliğimizin önceliğidir. Gelin tarihe birlikte tanıklık edelim!

Ecz. Ayşe Dilara Başeğmez Çakır

25 Kasım 2022 - Okunma Sayısı : 417