Adalet Bakanlığı Protokolünün geçerlilik süresi hakkında

BöLGE ECZACI ODASI

YöNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Birliğimiz tarafından T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne resmi yazı yazılarak Adalet Bakanlığı Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokolün 9.1 inci maddesine istinaden 31 Aralık 2016 tarihinde mevcut Protokol sona ermekte olduğu ve yeni Protokol çalışmalarının Birliğimiz tarafından sürdürüldüğü bildirilmiş olup,

Protokol çalışmalarının henüz tamamlanmamış olması ve hizmet sunumu noktasında doğabilecek sorunların oluşmaması adına 9.1 maddesindeki "…Süre bitiminde herhangi bir nedenle protokolün imzalanamaması durumunda görüşmeler devam eder. Bu sürede yenisi imzalanıncaya kadar bu protokol hükümleri geçerlidir." hükmüne istinaden mevcut Protokolün 30 Nisan 2017 tarihine kadar geçerli olması talep edilmişti.

Genel Müdürlükçe yapılan değerlendirme sonucunda, mevcut Protokolün 30 Nisan 2017 tarihine kadar geçerli olmasının uygun bulunduğu ekli yazı ile bildirilmiştir.

Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz.Arman üNEY

EK-1