Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması hk.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI´NA

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından Birliğimize iletilen yazı ile;

Kurum tarafından, sağlık meslek mensuplarının ve sağlık meslek mensubu yetiştiren Fakültelerde öğrenim görmekte olan öğrencilerin Akılcı İlaç Kullanımı(AİK) konusuna ilgilerini çekmek ve Akılcı İlaç Kullanımının yaygınlaştırılması, halkta ve sağlık çalışanlarında Akılcı İlaç Kullanımı konusunda farkındalık oluşturulması için yenilikçi ve girişimci projeler/fikirler/çözümler üretmelerini sağlamak amacı ile "Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması" düzenlendiği ifade edilerek ekte tarafınıza iletilen proje başvuru koşulları ve başvuru formu ulaştırılmış, Proje Yarışması hakkında resmi web sitelerimiz aracılığı ile üyelerimizin bilgilendirilerek katılımlarının teşvik edilmesi istenmiştir.

"Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması" hakkında detaylı bilgi ve ilgili formlar http://www.akilciilac.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilir durumdadır.

Bilgilerinizi ve konunun Odanız üyelerine duyurulması hususunda gereğini saygılarımla rica ederim.

Ecz.Arman ÜNEY

Başvuru formu için tıklayınız.

Proje afişi:

24 Mart 2016 - Okunma Sayısı : 1787