Balıkesir Eczacı Odası Yeni Hizmet Binasının Açılışı Gerçekleştirildi

T.E.B. 30. Bölge Balıkesir Eczacı Odası yeni hizmet binası 15.11.2019 tarihinde, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Ak Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, Balıkesir Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Balıkesir  Baro Başkanı Av. Erol Kayabay, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir CHP İl Başkanı Ecz. Serkan Sarı, Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak ve Merkez Heyeti Üyeleri, Bursa Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Recep Görmez ve yöneticileri, özel ecza depolarının yöneticileri,Bölge Eczacı Odaları Başkanları ve yöneticileri, Akademik oda başkanları ve değerli meslektaşlarımızın katılımıyla açıldı.

Balıkesir Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sertaç Özmen, açılış töreninde yaptığı konuşmada, '' 1985 yılında kurulan odamızın 3. hizmet binasının eczacılarımıza yakışır olmasını istedik.'' sözlerine yer verdi.

Yeni hizmet binamızın tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Balıkesir Eczacı Odası

Balıkesir Eczacı Odası  Yeni Hizmet Binasının Açılışı Gerçekleştirildi