Başkan' dan

Sevgili  Meslektaşlarım

2016 yılını geride bırakmamıza 2-3 gün kaldı. geçen 15 aylık dönemde sizlere faydalı olmak için bir çok çabamız oldu.

öncelikle faaliyete geçirdiğimiz SGK komisyonu bu süreçte 400 ün üzerinde reçete ile ilgili olarak İzmir SGK da ki eczacılarımızla iletişime geçti. Sorunların çözümüne yardımcı oldu.

Web sitemiz yeni yüzü ile siz üyelerimizin hizmetine girdi. Bu sitemizde sizlere özel bir bölümümüz de var. Bu bölümü aktive ederseniz sizlere duyurmak istediğimiz özel konularda bize kolaylık sağlamış olursunuz.

Eğitim komisyonumuz  geçen dönem 6  eğitim toplantısı düzenledi, bu yıl da toplantı programı oldukça yoğun.

2016 14 mayıs eczacılık bayramını  kapsamlı bir program ile kutladık. tavla turnuvası, sucuk ayran partisi, bir seminer, plaket töreni , saygı duruşu ve üyelerimizle sabah kahvaltısı. Tabii ki 14 Mayıs akşamı Eda Metin özülkü eşliğinde Eczacılık Balomuz.

Aşağı yukarı Tüm ilçelerimizi ziyaret ettik, meslektaşlarımızla sohbet ederek bölgesel sorunlarını dinledik, üyelerimizi daha iyi tanıma fırsatı bulduk. çok da mutlu olduk. Bu yıl da sizlerle buluşmayı  planlıyoruz.

Sosyal etkinlik komitemiz Değirmen Boğazı'nda sabah sporu ve kahvaltıdan oluşan ''aileni al ve gel'' programı düzenledi, 14 mayıs etkinliklerine katkı koydu. Miadı geçen ilaçların eczanelerimizden toplanıp çevreci Eczacı Kooperatifi ile birlikte imhasına yönelik çalışma yapıldı.

Oda yönetimimiz tarafından bir futbol turnuvası düzenlenerek eczacılarımız, teknisyenlerimiz ve sektör çalışanlarının kaynaşması sağlandı.

Bu dönem de Valilik, Büyükşehir Belediyesi başkanı,  Altıeylül belediye başkanı, Garnizon komutanı, İl emniyet müdürü ve Karesi kaymakamı ziyaret edildi.

Edremit temsilcimiz sevgili Cengiz Erk'in yazıp sahneye koyduğu  Sağlık Olsun adlı tiyatro eseri Salih tozan salonunda gösterime sunulmuş  Karesi kaymakamlığınca çok beğenilen bu gösteri  daha sonra 500 öğrenciye eğitim amaçlı tekrar sahnelenmiştir. Eser daha sonra Altın Havan ödülü de almıştır.

TEB' nin Eczacı Odalarının ve davetli olduğumuz  tüm toplantılarına Yönetim ve Denetim kurulu olarak katılım sağlanmış olup her toplantıda kürsü alarak odamız görüşleri Tüm katılımcılarla paylaşılmıştır.

Bu yıl odamızca 10 öğrenciye öğrenim bursu verilmektedir, Şehit edilen 4 meslektaşımız ile İzmir'de kolunu kaybeden bir meslektaşımıza biyonik kol için maddi katkı sağlanmıştır.

Oda binamız için çalışmalar son safhaya gelmiş olup ocak ayı içerisinde ilk kazmayı vuracağız.

Bina projemiz ön onaydan geçmiş olup şu anda belediyede diğer onaylar safhasındadır.

Sizlere çalışmalarımızın bazılarından bilgi vermek istedim.2017 yılının hepimize sağlık huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm kurullarımız adına  meslektaşlarımın Yeni yılını kutluyorum.

En güzel günlerin sizin olması dileği ile.

                                                                                                                      Ecz. Sertaç özmen

                                                                                                                               Başkan

 

   

29 Aralık 2016 - Okunma Sayısı : 2632