Başkan'dan

Değerli Meslektaşlarım,
Ülkemiz çok büyük bir acı ile karşı karşıya. Bartın’da dün meydana gelen maden patlaması sonrası yaşanan can kayıpları nedeni ile tarifi imkansız acılar yaşanıyor. Hepimiz yastayız. Bu süreçte hayatını insan sağlığına adamış biz Eczacıların bu mitingi gerçekleştirmesi uygun olmazdı. Bu nedenle dün gece Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetimiz ve 54 Eczacı Odamız hep beraber mitingin ertelenmesi kararını verdik. Türk Eczacıları Birliği ve tüm Eczacı Odalarımız hayatını kaybeden maden işçilerinin aileleri için de gereğini yapacaktır.
Değerli Meslektaşlarım, bu süreçte emek veren, destek olan ve mitinge katılacak olan tüm Meslektaşlarıma, Eczane çalışanlarımıza, ailelerimiz ve yakınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ancak unutmayalım ki bu bir zorunlu ertelemedir. Haklı mücadelemiz devam ediyor ve hakkımız olanları alana kadar devam edecek. Alınan yeni kararları hızlıca sizlere duyuracağız. Tekrar hepimizin elimizden geleni yapacağına ve daha da güçlü şekilde Mitingimizi yapacağımıza inancım tamdır. Bartın'da gerçekleşen maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, acılı ailelerine sabırlar ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Ecz.Göksel GÜMÜŞ
BAŞKAN