Mor ve Turuncu İcmal Listeleri Hakkında

05/01/2022 tarihli duyuru ile 01/01/2022 tarihinden itibaren karşılanan ‘’ mor ve turuncu reçeteler ‘’ grubuna ait reçetelerden onay bedeli alınmayacağını duyurmuştuk.

Bazı meslektaşlarımızın bu grup reçetelerin odamıza onaylatılmış farmainbox çıktılarını fatura paketlerine koymadığı bilgisi İzmir SGK tarafından komisyonumuza iletilmektedir.

‘’Mor ve turuncu reçeteler ‘’ grubundan onay bedeli alınmasa da farmainbox sisteminden alınan icmal listeleri odamıza onaylatıldıktan sonra fatura paketine konulmalıdır. Aksi takdirde SGK ödeme yapmamaktadır. Ödemelerinizin gecikmemesi için bu konuya dikkat etmeniz önemlidir.

21 Mart 2022 - Okunma Sayısı : 868