Önder Dağıtım Ağustos Ayı Fatura Toplama Programı

21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA

SUSURLUK-BANDIRMA-ERDEK-GÖNEN-MANYAS-ADALAR

22 AĞUSTOS PERŞEMBE

İVRİNDİ-HAVRAN-EDREMİT-KADIKÖY-ZEYTİNLİ-AKÇAY-GÜRE-ALTINOLUK-BURHANİYE-ÖREN-KARAAĞAÇ-GÖMEÇ-AYVALIK-SARIMSAKLI-ALTINOVA-ALİBEY ADASI

Önemli Lütfen Okuyunuz !!!

* İzmir SGK nın istemiş olduğu form her ay hazırlanacak ve bilgisayar ortamında doldurulması gereklidir(Sadece bir adet çıkartılacaktır).Teslim ettiğiniz reçetelere ait döküm özet bilgisinden sadece birer sayfa çıkarılacaktır.Gelen arkadaşlarımıza elden şeffaf dosya içerisinde teslim ediniz.Faturalar paketlerin içerisinde kalacaktır.Medikal,kan ürünü de bu listeye dahil olduğu için onlardan da birer adet özet bilgi sayfalarını koymalısınız.(Eczacı Odası İnternet Sayfasından ; SGK DİLEKÇELER→Sgk Reçeteleri için Fatura Teslim Üst yazısı evrakı doldurulacaktır.)

* Farklı yurtdışı faturaları kesen eczanelerimiz;bir faturalı grubu yeşil poşete diğer faturalı grupları ayrı poşete ve ya zarfa koyarak teslim edilecektir.Zarfların üzerine 2 adet döküm özet bilgisinden (bilgiler yazan tek sayfa) zımbalayıp teslim ediniz.Hepsini tek bir poşete koyarak lütfen vermeyiniz.Personelimize ayrı bir şekilde teslim ediniz.

* Balıkesir merkez ve tüm eczanelerin son teslim tarihi 22 AĞUSTOS PERŞEMBE Saat 17:00dir. En son tüm eczanelerden alım saatimiz 18:00 olarak belirlenmiştir.

* Medikal faturalar eczacı odasından aldığınız mavi poşetlerle gönderilecektir.İki ve ya üç adet fatura keserseniz ayrı ayrı poşetlerle göndermelisiniz.Eczacı odası sayfasında Sgk nın medikal fatura hazırlanışı ile ilgili yazısı bulunmaktadır.

*Geçici Koruma Kanunu Kapsamında ki reçeteler ayrı bir şekilde kırmızı kutuda teslim edilecektir,Teslim yeri Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi-Mamak/ANKARA ‘dır. İzmir Sgk nın üst yazısına dahil edilmeyecektir.Kutuları firmamızdan temin edebilirsiniz.

* C grubu ve Kan ürünü reçeteleri ayrı ayrı kırmızı poşetler ile teslim edilecektir.

* Paketleme işlemini yaptıktan sonra lütfen son kez reçeteler ve poşetlerin doğru paketlendiğini ve doğru numaralandırıldığını kontrol ediniz.

*Örnekleme için a,b ve c grupları poşetlerinin içerisine a4 boyutunda zarf konulmalıdır.

ÖNDER DAĞITIM HİZMETLERİ : Karesi Mah. Kızpınar Cad. No:24/A              Karesi/BALIKESİR

İş Tel : 0266-239 71 79

Cep Tel : 0536 259 15 18 (Raşit ATAŞ)

Cep Tel : 0554 316 02 67 (Gökhan Demirözer)