Önder Dağıtım Mart Ayı Toplama Programı

******DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR******

1- Evrakları teslim ederken mutlaka ‘’Reçete ve Fatura Teslim’’ dilekçesi –formu 3 (ÜÇ) nüsha hazırlanacaktır. Dilekçe arkasına yapılan her grubun döküm özet bilgisi sayfasından(tek yaprak) birer adet eklenip zımbalanacaktır. Gelen personele ayrı bir şekilde elden teslim ediniz. Kesinlikle poşetleri teslim ederken karşılıklı kontrol edilecek ve ayrı büyük poşet içine konulup bağlanıp teslim edilecektir.

2-Evrakları teslim etmeden önce mutlaka son kez doğru poşetlere konulduğunu kontrol ediniz. Son zamanlarda çok yanlış poşetlere konulmaktadır.(A grubu beyaz poşet-B grubu Sarı poşet-C grubu Kırmızı poşet-Yurtdışı yeşil poşet-medikal Mavi poşet-Kan ürünü ayrı Kırmızı poşete ve Geçici Koruma Kırmızı ayrı özel poşetlere konulmak zorundadır.)

3-C grubunun içine kesinlikle Kan ürünü konulmayacaktır. Yurtdışı reçetelerde farklı fatura var ise ayrı poşette olmak zorundadır. Kan ürünü veya Yurtdışı reçetelerini tek poşete koyan eczanelerin ödemesi konusunda geç olursa bundan dolayı olmuştur bu konu önemlidir.

4-Yurtdışı veya Medikal Reçete Faturaları mutlaka ayrı ayrı poşete konulacaktır. Tek poşetin içine kesinlikle konulmayacaktır. Sgk ‘ ya kesilen her fatura mutlaka ayrı poşet olmalıdır.

5-Poşet ceplerine 3 nüsha tek yaprak olan döküm özet bilgisi (döküm özetinin son sayfasında çıkan) konulacaktır. Bir den fazla paket yapılan aynı gruplar mutlak suretle koli bandıyla bantlanarak teslim edilmesi gerekmektedir.

6-Geçici Koruma reçeteleri kesinlikle sgk nın istediği kırmızı poşete konulacaktır. Kırmızı kutu artık iptal olmuş olup kabul edilmemektedir.

7- Tüm poşetler doğru olacak ve içindeki reçete doğru olması için kontrol ediniz , içindeki kağıt reçetelerde mutlaka döküm özetindeki numaralar yazılacak ve aynı sırada olacaktır. Numara yazılmayan ve doğru sıraya koyulmayan örneklemede çıkan reçeteleri tarafınıza yok diye mail atıyorlar ve kesintiye sebep aranılıyor onun için mutlak suretle numara olacak ve sırasında olacaktır.

8-Eczanelerden kesinlikle poşetsiz şekilde herhangi bir grubun faturası alınmayacaktır. Poşetleri Eczacı Odasından temin edebilirsiniz. Sonradan unutulan reçeteler veya icmal listeleri dilekçeyle Sgk’ya gönderilmelidir.

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Önder Dağıtım Hizmetlerinin Yaptığı İşlemler

  1. Toplanan fatura evraklarının ve dilekçelerinin kontrolü
  2. Toplanan fatura ve evrakların SGK’nın istediği şekilde gruplara ayrılıp çuvallanması ve örneklenecek reçetelerin kolay bulunması dolayısıyla tek tek numara verilmesi ve örneklenecek şekilde hazır edilmesi
  3. Eczaneler toplanan fatura ve reçetelerin SGK’nın istediği şekilde çuvallanması , numara verilmesi ve SGK’nın istediği tarih ve günlerde araçlara yüklenip kuruma götürülmesi
  4. Kuruma giden çuvalların SGK’nın istediği 4ncü kata çıkarılması ve dilekçe formlarının tek tek SGK evrak kayıt sistemine girilmesi
  5. Tüm çuvalların 4ncü kata çıkarıldıktan sonra çuval numarasına göre kontrol edilmesi
  6. Tüm kontrollerden sonra her bir grup paketleri medula sistemden örnekleme listelerinin çıkarılması
  7. Paketlerin SGK’nın istediği şekilde paketleri Örnekleme işleminin yapılması ve kontrol edilmesi
  8. Tüm işlemler bittikten sonra muhasebeleşmeye kadar sistemden kontrol edilmesi
  9. Tüm paketlerin takibinin yapılması
  10. Önder Dağıtım Tüm Eczanelerimizin Önemli ve Özel Taşıma Firmasıdır.

 

Normal kargo firması gibi alıp teslim etme gibi bir düşünceye sahip olan Eczacılarımıza veya personellere saygılarımla bilgilerinize arz ederim.

                                           

MART AYI SGK FATURALARININ TOPLANMASI

     

     10 MART 2023 CUMA GÜNÜ :

    BALYA-SUSURLUK-BANDIRMA-ERDEK-GÖNEN-ADALAR-MANYAS

    13 MART 2023 PAZARTESİ GÜNÜ :

    İVRİNDİ-HAVRAN-EDREMİT-KADIKÖY-ZEYTİNLİ-AKÇAY-GÜRE-ALTINOLUK

    13 MART 2023 PAZARTESİ GÜNÜ :

     BİGADİÇ-SINDIRGI-KEPSUT-DURSUNBEY

   14 MART 2023 SALI GÜNÜ :

   BURHANİYE-ÖREN- KARAAĞAÇ-GÖMEÇ-AYVALIK-SARIMSAKLI-ALTINOVA-ALİBEY ADASI

   !! BALIKESİR MERKEZ VE TÜM ECZANELERİN SON TESLİM TARİHİ 14 MART 2023 SALI GÜNÜ EN SON TÜM ECZANELERDEN ALIM SAATİMİZ 15:00 OLARAK BELİRLENMİŞTİR. KENDİSİ GETİRMEK İSTEYEN ECZANELER SAAT 18:00 ‘E KADAR İŞYERİMİZ AÇIKTIR.”

 

 

ÖNDER DAĞITIM İRTİBAT TEL:

İşyeri: 0266 2397179

Gökhan Demirözer: 0554 3160267

Raşit ATAŞ            : 0536 259 1518

08 Mart 2023 - Okunma Sayısı : 579